пʼятниця, 5 червня 2015 р.

26 травня з радісними посмішками на обличчі розпочалось свято для випускників початкової школи  у Заводській ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом класного керівника Ковалишин Г.М. та вчителя музики Василишина А.В. 

   Зустрічали їх батьки, адміністрація школи, вчителі, учні, гості. У вступній частині заходу було представлено спогади про дитинство та перші роки у школі під назвою "Як усе починалося...". В основній частині випускники співали  частівкипро навчання, розігрували смішинки, грали ігри. Також учнів четвертого класу було нагороджено дипломами про закінчення початкової ланки. З великою любов'ю і шаною зверталися до своїх батьків, бабусь, дідусів наймолодші випускники. Для них учні співали пісні, декламували вірші, а також запросили їх на вальс.

    В очах батьків було помітно радість та водночас їх огортав сум, адже наче недавно вони, тримаючи міцно за ручку, привели своїх діток до школи, до Галини Михайлівни.  Напутні  слова промовила до дітей директор школи Нос Марія Антонівна.Разом із  учителькою  учні попрощалися з початковою школою та побажали натхнення усім учням.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ