пʼятницю, 5 червня 2015 р.

Вчора, на теренах Бущини гостинно приймала  дітей з Донецького краю НВК «Буська ЗОШ Іст.-гімназія ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім.І.Франка». 

   За давнім українським звичаєм зустрічали  гостей хлібом-сіллю. Господиня закладу  Антонишин Ольга Степанівна продемонструвала ролик про життя Є. Петрушевича, Президента ЗУНР, розповіла про історію створення гімназії, а також  ознайомила всіх присутніх зі шкільним калейдоскопом добрих справ.
    Гімназисти разом з гуртківцями Буського БДЮТ привітали шановних гостей святковим концертом. Вели свято старшокласники Тетяна Олійник та Владислав Квочін, учень, який прибув до НВК з м. Горлівка Донецької обл.
   У залі панувала атмосфера родинного тепла Сходу і Заходу України.Особливо зворушливим було те, як гості з Донеччини підспівували найменшим учасникам дійства –  гурту "Промінці". 
  Дорога до всього великого має завжди свій початок – і ним є материнська колискова пісня. Цього разу вона прозвучала у виконанні матері і доньки Оксани і Марти Рутецьких.
  А завершальна пісня у виконанні гуртківців БДЮТ Рутецької Марти та Гачкевич Анастасії «Україна – це ти!» ще раз довела, що в єдності – наша сила. І лише спільними зусиллями  ми здолаємо всі перешкоди.

Оксана Рутецька, Леся Фурко

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ