вівторок, 1 вересня 2015 р.

Боложинівська ЗОШ І-ІІ ст. – одна із шкіл з малою чисельністю учнів. Їх у цьому храмі освіти 44. 9 із них – першокласники. І учителі, і учні та їх батьки прибули на свято у вишиванках, підтверджуючи значимість цієї події.

         Почали свято із Божого благословення отця Степана Пилипчука. Директор школи, Любов Підставська, зауважила, що школа – джерело знань, без яких життя неможливе, подякувала вчителям, батькам, владі які прилучились до ремонту школи. Голова Боложинівської сільської ради Віктор Дацків побажав дітям успішного навчання, зростання справжніми патріотами. Вітала присутніх керівник відділу культури та туризму Буської райдержадміністрації Людмила Ціхоцька, яка наголосила, що найважливіше на сьогодні для нашої держави – мир і злагода в родині, ім’я якої – Україна.
     Першокласників із початком шкільного життя вітала класовод Наталія Красіцька, хлібом-сіллю та ласощами батьки: П.Лукасевич та А.Заревич. Були на святі і цікаві вітальні телеграми, і море квітів, і веселкові барви вишиванок, що зігрівали душу і тішили зір.

   Величний славень України, який прозвучав на початку свята, завершив першовересневі урочистості. Хай щастить дітям та їх учителям на нелегкій стежині до знань. 
Відділ культури і туризму Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ