понеділок, 21 вересня 2015 р.

Вчора, 20 вересня, відбувся черговий районний огляд-конкурс колективів художньої самодіяльності Бущини на базі Народного дому с.Соколівка. Розпочали недільне мистецьке дійство соколівчани – директор Народного дому Іван Лехів. До уваги глядачів та журі були представлені гідні, милозвучні, достойні номери художньої самодіяльності у виконанні Наталії Калмиш, Ірини Зробок, Євгена Старика та Івана Лехіва.

   Гарно, задушевно лунала з уст учасника художньої самодіяльності Народного дому с.Стовпин Дмитра Дзендзелюка лірична пісня "Половина серця".
    Змістовну, різнопланову концертну програму представили на огляд-конкурс заводчани – директор Народного дому Світлана Кузьмак. Надзвичайно блискучим був виступ солістки НД с.Тур'я – Яни Владики. Склад журі представляли методисти Буського РНД Любов Блінова та Ірина Калиновська.
    В кінці огляду-конкурсу зі словами вдячності до учасників художньої самодіяльності та глядачів виступили голова Буської районної ради – Володимир Замроз та керівник відділу культури та туризму Буської РДА- Людмила Ціхоцька.
   Нагадаємо, що у неділю, 13 вересня, у схожому огляді, що відбувся в с.Задвір’я, брав участь голова районної державної адміністрації Петро Мороз.
Відділ культури та туризму Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ