середа, 10 лютого 2016 р.

7 лютого, бузецькі учасники АТО та волонтери біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Львові взяли участь в акції проти політичних репресій, під час якої передали Президенту України ряд вимог до влади.

 Серед них – перше: звільнення незаконно-затриманих учасників АТО, бійців добровольчих підрозділів, волонтерів, громадських активістів, які перебувають під слідством, на думку бійців АТО, за сфальсифікованими справами. Друге – притягнення до відповідальності винних у вбивстві Небесної Сотні. Третє: притягнення до відповідальності командування Міністерства Оборони, які винні у Ілловайському, Дебальцівському котлах та всіх провальних операціях, які проходили за час АТО. Четверте – створення у всіх областях України підрозділів територіального захисту від режиму внутрішньої окупації.
    Учасники АТО закликають виконати всі вимоги до 20 лютого цього року. А вже 20 лютого, о 10.00, біля Жовтневого палацу в Києві, відбудеться з’їзд учасників АТО і волонтерів, та буде проведене всеукраїнське Віче.
    Головною умовою волонтерських громадських організацій та учасників АТО є відсутність в лавах громадської ініціативи «Побратими об’єднані» будь-яких політичних діячів чи партій, адже це виключно аполітичний рух.
    Крім того, учасники АТО та волонтери закликають зв’язуватися з ініціативною групою, та повідомляти імена учасників АТО, громадських активістів, які зараз страждають від політичних переслідувань або репресій.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ