понеділок, 22 лютого 2016 р.

    Уже другий рік поспіль у Кізлівській ЗОШ І-ІІ ст. проходить акція «Подаруй бійцеві радість!», головною метою якої є реалізація системного і цілеспрямованого комплексу заходів, що сприяють вихованню патріотів України. На рахунку учнівського самоврядування вже багато доброчинних справ, за які маємо «Подяку» від командира полку Дніпро-1 В.Печененка.

        А нещодавно ми знову об’єднались у потужний фронт допомоги нашій армії. Спільними зусиллями вчителі та учні приготували вітамінні салати «під корейку» із моркви та буряків і смачні вареники. Процес успішної практичної діяльності і позитивні результати переконали у тому, що навіть невелика група свідомих дітей може реалізувати свій патріотичний потенціал, зміцнюючи на краще стан справ Батьківщини. 
      Кожна дитина Кізлівської школи запалила у своєму серці іскорку добра та людяності, і це – найголовніше!
   Школярі обіцяють не зупинятись і надалі продовжувати підтримувати наших бійців. І, передаючи у зону АТО через волонтера Михайла Цюрка  малюнки-привітання та продукти, побажали: «Їжте на здоров’я, набирайтесь сил, щоби в Україні швидше настав мир!» Адже це найбільше бажання кожної української дитини.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ