вівторок, 12 квітня 2016 р.

 5 тисяч саджанців посадили у Бродівському районі лісівники ДЛГП «Галсільліс», депутати та працівники Львівської обласної ради разом із своїми родинами.

     Садили сосни, дуби та унікальну для Львівщини дугласію, дерево висотою 120 метрів, родом із Північної Америки, що ростиме 800 років. Лісівники гарантують, що 90 відсотків молодих дерев мають прийнятись.
    Так депутатський корпус відгукнувся на заклики лісівників до мешканців області допомагати відновлювати ліси. У цьому році працівники «Галсільлісу» планують посадити дерева на території понад 520 гектарів.

  Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин на своїй сторінці у «Фейсбуку» написав: «Змучені, але щасливі... Повертаємось додому з Бродівщини, де висадили 0,8 га лісу в ДЛГП "Галсільліс". Всі щасливі, а особливо діти... Суботня посадка дерев так вплинула на працівників, що ми готові і далі допомагати лісівникам. Хороші справи потрібно підтримувати, а лісівники кажуть, що посадковим матеріалом і площами для посадки дерев можуть забезпечити усіх охочих. Долучайтеся!»
    Голова фракції партії УКРОП у Львівській обласній раді Петро Жукровський каже, що під час такої роботи згадуєш, що кожен чоловік має побудувати дім, виростити сина та посадити дерево. «Це були мої перші посаджені в житті деревазізнається Петро Жукровський.  І садив я їх не для себе, а для майбутніх поколінь українців. Наступний крок – це побудувати для них таку державу, щоб кожен чоловік зміг побудувати будинок та бути спокійним і впевненим за долю сина».

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ