понеділок, 22 серпня 2016 р.

Вчора, 21 серпня, в приміщенні Буської ДЮСШ відбулася ХІV районна Спартакіада інвалідів Буського району, зорганізована районною асоціацією інвалідів та реабілітаційно-спортивним клубом інвалідів «Вікторія». Спартакіада щороку проводиться з метою соціальної реабілітації цієї категорії осіб в суспільство, організації змістовного відпочинку та залучення їх до заняття фізичною культурою та спортом, а також виявлення кращих спортсменів для формування збірної команди району для участі в обласній спартакіаді.

  Розпочалося свято з виконання Гімну України та вшанування хвилиною мовчання героїв, які полягли на сході  нашої країни. 
  Господиня заходу – голова Буської районної асоціації інвалідів Софія Климус побажала учасникам успіхів у змаганнях та висловила подяку представникам влади, які завжди активно підтримують і допомагають учасникам організації, а також всім іншим людям доброї волі, яким не байдужа доля інваспортовців району. 
 Привітати учасників Спартакіади прийшли голова Буської РДА Петро Мороз, голова Буської районної ради Богдан Глова, голова районної організації ветеранів війни і праці Володимир Луженцов та завідувач сектора з питань молоді та спорту РДА Дмитро Татарин. Усі вони спортсменам побажали наступних вдалих стартів, удачі, мужності, бадьорості й оптимізму та переможного фінішу.
 Змагання проводилися окремо серед жінок і чоловіків з таких видів спорту, як шашки, теніс, легка атлетика, дартс, бочче, більярд. Судді змагань: Фабіянський Василь (головний суддя змагань), Дацко Антон, Климус Мар’яна, Ірина Ліщинська, Дмитро Татарин.
   Під час проведення змаг, учасників активно підтримули їхні батьки і друзі. Юні спортовці вправно демонстрували свої сили у різних видах спорту. У правилах Спартакіади дозволяється одному учаснику брати участь лише у двох змаганнях і не більше. Тож дехто мав можливість і у шашки, і у більярд зіграти. Всі учасники змагань отримали масу позитивних вражень, а переможці у видах спорту свої нагороди.
Результати змагань:
     Теніс: хлопці: І місце – Петро  Дончак, ІІ місце – Віталік Олійник, ІІІ місце –  Андрій  Олійник; дівчата: І місце – Леся Кусьпісь, ІІ місце – Леся  Ігнат.
  Більярд: хлопці: І місце – Ігор Петришин, ІІ місце – Віталік Олійник, ІІІ місце –  Андрій Олійник; дівчата: І місце – Леся Кусьпісь, ІІ місце – Галя Котик, ІІІ місце – Христинка Вороновська.
  Шашки: хлопці: І місце – Ігор Петришин, ІІ місце – Ігор Бабірецький, ІІІ місце –  Андрій  Підгірний;  дівчата: І місце – Катя Новак, ІІ місце –  Надія  Климус, ІІІ місце – Люба Кіх.
Бочча: хлопці: І місце – Василь Падковський, ІІ місце – Роман Слівінський, ІІІ місце –  Андрій Підгірний; дівчата: І місце – Люда Ігнат, ІІ місце –  Таня Обірик, ІІІ місце – Надія Климус.
Легка атлетика: хлопці: І місце – Петро Дончак, ІІ місце – Дем’ян Сурма, ІІІ місце –  Андрій  Олійник; дівчата: І місце – Олеся Мазур, ІІ місце –  Галина Котик. 
  Буська районна асоціація інвалідів щиро дякує благодійникам, які допомогли в проведенні Спартакіади, а саме: Козаку Б.Р., Гладишевському  А.І., Кадиляку М.С.,Коротич М. П.,  а також щиро дякує за підтримку Львівській обласній асоціації інвалідів ВОІ СОІУ.  
 А тим часом, збірна команда району вже розпочала підготовку до обласних етапів змагань.
/Буський медіа портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ