четвер, 22 вересня 2016 р.

Сьогодні, 22 вересня, о 12:02 год. швидкісним поїздом сполученням «Дарниця – Трускавець» прибула перша група – вісім представників Львівщини – учасників літніх Паралімпійських ігор. 
   На львівському пероні півсотні людей зустрічали із квітами, плакатами та синьо-жовтими кульками фехтувальників Антона Дацка, Андрія Демчука, Наталію Морквич та їхнього тренера Світлану Колеснікову, плавців Мар’яна Квасницю та Марину Стабровську з тренером Оленою Сальниковою.
   Зустрічали спортсменів і делегація Бущини: голова Буської РДА Петро Мороз, голова Буської районної ради Богдан Глова, депутати району Роман Фурда та Михайло Постолюк, військовослужбовець  Сергій Бондаренко, депутат Львівської обласної ради Петро Жукровський, керівник сектору з питань молоді та спорту Буської РДА Дмитро Татарин,  громадський активіст Володимир Шеремета з дружиною, журналісти ЗМІ, та багато інших.
  Напередодні приїзду паралімпійців вихованці Буського будинку дитячого-юнацької творчості виготовили своєрідний плакат з надписом: «Бущина вітає паралімпійців Львівщини». На ньому згодом Антон Дацко та Андрій Демчук поставили свої автографи. Спортсмени теплій зустрічі були щиро раді. За їхніми словами, на Паралімпіаді в Ріо вони відчували колосальну підтримку вболівальників. Кажуть, вже готові до нових звершень й очікують на Паралімпійські ігри 2020 у Токіо. 
   «Нам дуже хотілося показати достойний результат на цих змаганнях. Всі ми знаємо, що зараз Україна бореться. І всі ми їхали відстояти честь України. Нас всі дуже підтримували», - каже чемпіон Паралімпіади 2016 Антон Дацко.
Роман МАТВІЮК, фото автора.
Більше фото на нашій сторінці у соцмережі Facebook

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ