середу, 7 грудня 2016 р.

Вчора, 6 грудня в актовій залі Буської ДМШ влада та громадськість вшановувала людей, яким завдячуємо безпеці нашої країни – військовим, які захищають нашу незалежність і територіальну цілісність держави, та волонтерів, без яких не було б тієї армії, яку маємо сьогодні – сильної, патріотично мотивованої, готової захищати українську землю.

   Як інформують у відомстві Буської РДА, у переповненому залі були запрошені волонтери, військові, учасники війни на сході, гості та громадські активісти з Рівненщини та сусідніх районів Львівщини, які у різний спосіб допомагають Збройним Силам України. Виступи-привітання представників влади, військових, волонтерів перепліталися цього дня врученням подяк, грамот, військових відзнак, патріотичними виступами учасників художньої самодіяльності Буського РНД та оркестру Навчального Центру Національної Гвардії, що дислокується у м.Золочів.
   Звертаючись до учасників урочистості, голова райдержадміністрації Петро Мороз і голова районної ради Богдан Глова подякували українським військовим за відвагу та героїзм, а волонтерам за їх жертовність і патріотизм, бо саме завдяки цим людям за короткий проміжок часу було збудовано нову Українську Армію – національну, патріотичну, відважну, яка захищає рідну землю, заради спокою у домівках та достойне майбутнє наших дітей.
   Присутні у залі вшанували хвилиною мовчання усіх полеглих у боротьбі за Українську державу, а воїни АТО встановили корзину квітів до підніжжя пам’ятника Незалежності в центрі міста.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ