середу, 22 березня 2017 р.

Днями у м. Ліньяно-Сабьядоро (Італія) завершився міжнародний турнір з настільного тенісу серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату. У складі збірної України представник «Інваспорту» Львівщини Віктор Дідух, виборов 2 золоті нагороди в особистому та командному заліку. Про це повідомили в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

   Загалом у змаганнях взяли участь 190 спортсменів із 32 країн світу. Національну збірну України представляли 14 спортсменів. За результатами змагань вона посіла перше місце у загальнокомандному заліку. Наші спортсмени здобули 13 медалей: 8 золотих, 2 срібних, 3 бронзових.
Довідка Буського порталу:  
   Віктор Дідух народився 23 січня 1987 року в с.Андріївка Буського району Львівської області. Свого часу один з провідних майстрів «малої ракетки» України, майстер спорту України міжнародного класу, член національної збірної команди України з настільного тенісу.
  Після ампутації у 2012 році лівої ноги увійшов до складу національної паралімпійської команди України; успішно виступає на міжнародній спортивній арені серед неповносправних осіб. Чемпіон Європи 2013 року та чемпіон світу 2014 року серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.
Один із засновників Благодійного фонду «Серце Лева».

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ