пʼятницю, 21 квітня 2017 р.

Сьогодні, 21 квітня, Львівська облдержадміністрація, Львівська міська рада, Львівська облрада та органи місцевого самоврядування Львівщини підписали Меморандум щодо поводження з твердими побутовими відходами, що утворюються у м.Львові.

    Відтак 19 міських рад області, які підписали меморандум, протягом двох років прийматимуть на свої полігони львівське сміття. Серед них – Буськ.
  Відтак згідно з документом, 19 міських рад Львівщини прийматимуть наступні два роки щодня 580 тонн сміття. Найбільшу кількість звозитимуть у Новояворівськ (80 тонн на добу),Самбір (70 тонн на добу), Миколаїв (60 тонн на добу) та Дрогобич (50 тонн на добу).
   Лелече місто Буськ прийматиме обсяг у кількості 30 тонн/на добу.
    Взамін за це Львівська міська рада зобов’язана цьогоріч виділити 2 млн. гривень на закупівлю спецавтомобіля для збору ТПВ, 2 млн. грн на реконструкцію дороги у м.Буськ та 1 млн. грн – на реконструкцію дороги у с.Вербляни.
   Також згідно з документом, Львівська облдержадміністрація зобов’язана створити громадську раду, яка контролюватиме вивезення ТПВ зі Львова, а при необхідності облдержадміністрація повинна ще й координувати вивіз сміття з міста.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ