пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

33 річний мешканець села Либохора Турківського району Гнилянський Микола Миколайович перебуваючи в гостях у селі Журатин Буського району вийшов з дому 20 квітня без жодних документів і зник безвісти. На пошуки безвісти зниклого чоловіка орієнтовані всі наряди патрульної служби як по районі, так і по всій області. 

   Сьогодні у складі працівників районного відділу поліції, лісівників, мисливців району та небайдужих громадян у селі Журатин слідчо-оперативна група обстежує лісові насадження, водойма, спілкуються з мешканцями щодо встановлення можливих свідків. На місці пошуку території побував начальник Буського відділу поліції Олександр Марушкевич та голова Буської районної ради Богдан Глова.
   Упродовж сьогоднішнього дня на території села Журатина і до селища Красне триватимуть пошуки зниклого чоловіка, який перед зникненням повернувся із заробіток з Чехії.
   Як розповів працівник Буського відділу поліції Іван Дмитраш, поліція активно з перших днів включилась до пошуків, розповсюджуючи фото та прикмети безвісти зниклого чоловіка.
  Як стверджують родичі зниклого, чоловік вийшов з дому уночі в одних лише трусах. Ймовірно чоловік міг втратити пам’ять.
   Довідка: 20 квітня 2017 року пропав безвісти Гнилянський Микола Миколайович, 1984 року народження. Його зріст 176-178 см. Останній раз його бачили в с.Журатин, з собою немає жодних документів. Будемо вдячні за будь-яку інформацію. Прохання телефонувати на номер 102.
Роман МАТВІЮК, фото автора

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ