вівторок, 20 червня 2017 р.

Червень - місяць черешень і суниць. Це перший місяць літа. Саме наприкінці цього прекрасного місяця завершив свою роботу англомовний літній табір «FUNNY friends», який працював в Кутівській ЗОШ І-ІІ ст. 

  Діти разом з вчителькою англійської мови Іриною Ігорівною Савкою провели активну діяльність: грали ігри, ходили на екскурсії, виготовляли тематичні плакати. За час роботи табору юні учасники відвідали Михайлівську церкву у с.Кути, Олеський замок - пам'ятник архітектури XIV-XVII ст., місцеві парки та визначні споруди, ознайомившись з історією їхнього виникнення.
  Дітлахи радо провели час оглядаючи експонати Олеського замку, а також прогулялися пейзажним парком, де є висаджено безліч рідкісних видів дерев та кущів. 
  В останній день роботи табору його учасники здійснили екскурсію до озера, де розпалили табірне вогнище у спеціально призначеному для таких випадків місці, і поводились відповідно до правил техніки безпеки. У цій заключній екскурсії взяв участь заслужений старший вчитель вищої категорії Андрій Йосипович Коцюмбас.  Загалом діти вкрай задоволені відпочинком у таборі та співпрацею зі своїми педагогами – наставниками.
До нових зустрічей!
Ірина САВКА, вчитель англійської мови
Кутівській ЗОШ І-ІІ ст

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ