понеділок, 4 вересня 2017 р.

Святочної суботньої днини, 2 вересня, у парафії св.Станіслава, що у м.Буську, відбулася перегринація Матері Божої Фатімської.


  Статуя Богородиці прибула до України з далекого португальського селища Фатіма, де рівно 100 років тому трьом малим пастушкам об’явилася Діва  Марія і передала пророчі послання. Від травня Фатімська Богоматір відвідала 21 область і перебуватиме тут до кінця жовтня, благословляючи своїм візитом усі парафії України.
  Разом з Дівою Марією мандрують найвіддаленішими куточками нашої країни і мощі святих Гіацинти  і Францішка (діти, яким об’явилася Пресвята Богородиця), а також мощі св.Івана Павла II. На завершення Святих Мес, які відбуваються щоденно під час візитації, вікарій парафії о.Ян Стахура та отець ордену паллотинів Володимир Осіца, відповідальний за паломництво фігури,  -  вділяють особливого благословення та моляться за мир та спокій для парафії, міста та  цілої України. Усі бажаючі можуть занести до Небесної Заступниці свої молитви, подяки та прохання особисто,  у тиші, клякнувши біля стіп Богородиці.
  Послання Богородиці 100–річної давності актуальні і сьогодні...Вона просила дітей терпіти з любові за грішників, показавши усі жахіття пекла. Просила молитися на вервиці, бо це наймогутніша зброя, яка може відвернути війну. І просила молитися за Росію….
  Сьогодні, у понеділок, у костелі св.Станіслава, з 10.00. год. можна в тиші зустрітися у молитві з Марією. О 12.00 год. відбудеться урочиста Служба Божа та  завершення візитації Фатімської Матері Божої у Бузецькій парафії.
Відділ культури та туризму Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ