понеділок, 4 грудня 2017 р.

Вчора, 3 грудня, в рамках першого фестивалю гостинності, творчі колективи Сокальщини з концертною програмою побували у Буську.

    На сцені Буського РНД у цей день відбулося справжнє свято пісні та танцю, віртуозного володіння музичними інструментами, художнього слова. За це глядачі дарували артистам з Сокальського району свої щирі оплески та вигуки «браво».
    Голова Буської райдержадміністрації Петро Мороз та голова районної ради Богдан Глова вручили керівництву Сокальщини в особі голови РДА Романа Токая і голови райради Миколи Паська запашний бузецький коровай, презентаційну продукцію, ікони та подяки за налагоджену співпрацю поміж обома  районами, популяризацію української пісні, вірша, танцю, національних традицій.
    В свою чергу, гості з Сокальщини також зробили подарунки керівникам Буська, серед яких продукція, що випускається місцевими підприємствами, художні вироби дітей тощо.
    Керівники Бущини зі сцени РНД склали слова подяки усім артистам, які брали участь у концерті, разом зі своїми колегами з Сокальщини зупинилися на спільних моментах, які об’єднують два райони.
    Після завершення мистецького заходу керівники органів влади обох районів разом з учасниками танцювального колективу з Сокальщини зробили спільне фото на пам'ять.

   Перед початком концертної програми у фойє РНД усі охочі мали нагоду послухати народний духовий оркестр Сокальського РНД та ознайомитися з унікальною виставкою авторських ікон, виконаних в техніці різьби по дереву, художника Анатолія Покотюка. 
За інформацією прес-служби Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ