вівторок, 15 травня 2018 р.

У другу неділю травня в селі Вербляни під Народним домом відбулося святкування Дня матері – одного з найсвітліших свят людства. Цей день присвячений найдорожчим і найріднішим людям, які нас завжди люблять, розуміють і підтримують. Бути мамою – це справжнє покликання, це найвідповідальніша робота на світі. 

   На святковий концерт, який підготувала бібліотекар-директор НД Кушинська О.В. із нагоди Дня матері завітало багато верблянських матусь, бабусь разом зі своїми діточками. Для них линули найкращі побажання, вірші, музичні вітання. Також для піднесення настрою глядачів, звучали гуморески у виконанні Цюрко Христини, Троян Адріани та Бойко Надії. Ведучі свята – підготували для матерів та бабусь багато теплих слів,побажань. Розповідали про походження дня Матері, нагадуючи всім про те, що ми завдячуємо нашим матусям усім за те, що маємо. Бо вони подарували нам найдорожче – життя, виростили та виплекали нас. До вітань приєдналися і маленькі і дорослі учасники свята. Діти від усього серця зізнавалися матусям у любові й співали для них пісні, а також дарували вітальні листівки виготовлені власноруч. А матері віддячували їм щедрими оплесками та усмішками. Під час святкового концерту до Дня матері діти просили здоров’я та щастя для своїх матусь, а ще – миру та спокою для ще одної нашої мами — рідної України. Подяки линули також до нашої небесної мами – Матері Божої, до якої зверталися також з духовними піснями і жіночий вокальний ансамбль с.Вербляни «Вербиченька.» Жінки також підготували багато пісень, вітань та побажань. Щира подяка всім хто долучився до організації програми: музичний супровід Кащак Іван Іванович,озвучення Кіндратів Юрій та всім активним людям та депутатам села за зроблену та прикрашену сцену. 
  На завершення свята сільський голова Дацків В.В привітав всіх присутніх матусь та бабусь і спільно з громадою виконали «Многая літа».

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ