неділю, 15 липня 2018 р.


Минулого тижня, 7 липня 2018 року відбувся звітний концерт танцювальної студії «Плеяда», що при Красненському Народному домі, присвячений шестиріччю відновлення, під керівництвом Козак Мар'яни Богданівної та Вороновської Юлії Володимирівної.

   У концертній програмі було представлено близько тридцяти танцювальних постановок різних жанрів, від народних сценічних так і до сучасних. Діти показали, що високий рівень підготовники дозволяє бути сильним у любому з танцювальних жанрів. 
  Близько 200 учнів танцювальної студії були відзначені почесними грамотами та медалями за високі досягнення з хореографії. Найстараніші отримали сертифікати на безкоштовні професійні фотосесії. Хочемо відзначити, що за діяльність студії протягом такого мало часу, близько трьохсот нагород, як обласного так і міжнародного рівня, з яких практично всі призові місця. Також на концерті виступив зірковий гість, та друг студії "Плеяда", учасник шоу "Танцюють всі" - Олександр Васильєв, який працював з відомими зірками шоу-бізнесу це Світлана Лобода, Настя Каменських, Монатік, Потап, гурт Мозги, Ірина Білик та інші. Він був вражений підготовкою свята та особливо хореографічного рівня розвитку дітей. Кінець свята був феєричний, переповнений зал людей не стримував оплесків. 
  Виступили із словом подяки почесні гості свята це депутат обласної ради, голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради, Петро Жукровький, який вручив керівникам Козак Мар’яні Богданівній та Вороновській Юлії почесні грамоти від імені Львівської обласної ради, також від імені Голови Буської районної державної адміністрації П.С. Мороза та Голови Буської районної ради Б.В. Глови, відзначили подякою за невтомну працю, професіоналізм. високі досягнення та вагомий внесок у розвиток хореографічного мистецтва на теренах Бущини, Сай Тетяна Петрівна та керівник відділу культури Ціхоцька Людмила Іванівна. 
   Усі учасники щиро вдячні людям, котрі допомагають їм, підтримують та щиро радіють за них, людей котрі прийшли на свято та батькам які розвивають здібності своїх дітей разом з Танцювальною студією «Плеяда».
Журавська М.Б., директор НД смт.Красне

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ