середу, 19 вересня 2018 р.

Розпочато процедуру припинення Буського районного суду Львівської області як юридичної особи в результаті реорганізації (злиття). Відповідно до указу Президента України № 451/2017 від 29.12.2017 року та наказу Державної судової адміністрації України № 446 від 06.09.2018 року розпочато процедуру припинення діяльності в результаті реорганізації у встановленому законом порядку Буського районного суду Львівської області.

   Про це інформують у прес-службі суду.
   На виконання вимог статті 105 Цивільного кодексу України на сайті Міністерства юстиції України буде оприлюднено повідомлення про рішення щодо припинення Буського районного суду Львівської області як юридичної особи в результаті реорганізації.
   У Буському районному суді Львівської області утворено комісію з реорганізації (злиття), якою буде здійснено усі необхідні заходи з реорганізації (злиття) суду.
   Додатково повідомляють, що відповідно до частини шостої статті 147 та пункту 3 розділу ХІІ Закону України «Про судоустрій і статус суддів» Буський районний суд Львівської області продовжує здійснювати свої повноваження до утворення та початку діяльності Золочівського окружного суду.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ