четвер, 15 листопада 2018 р.


У сесійній залі адмінбудівлі відбулася нарада за участю голови РДА Петра Мороза, голови районної ради Богдана Глови, голови Асоціації перевізників Львівщини Івана Велійка, керівника ТзОВ "Самбірське АТП-14608" Івана Романяка з надавачами послуг з пасажирських перевезень у районі та головами місцевих рад. 

   Насамперед, слово мав Буський військовий комісар підполковник Ігор Томачук, який поінформував присутніх про стан проведення осіннього призову громадян на строкову військову службу, закликав голів місцевих рад до співпраці по виконанню планового завдання. З початку призовної кампанії, як зазначив військовий комісар, вже відправлено для проходження служби у військові частини 19 новобранців при необхідних 25. А усього в районі 555 призовників, які підлягають призову.
   Надалі учасники наради обговорили питання стану пільгових перевезень у районі, впровадження монетизації пільг на послуги автобусних перевезень чи відшкодування коштів, необхідних для компенсації втрат автомобільним перевізникам за пільгові перевезення пасажирів на 2019 рік.
  Вирішили, що район передбачить у цільовій програмі відшкодування коштів перевізникам (їх виділятимуть періодично) за перевезення окремих категорій пільговиків.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ