понеділок, 19 листопада 2018 р.


В суботу, 17 листопада 2018р, в Народному домі с.Циків учасники аматорського театрального колективу  «Рукавичка»  (кер. Ірина Нестер)   презентували глядачам фантастичну постанова п’єси Анни Багряної  «НАД ЧАСОМ».

  У екстравагантної Пані (Юлія Нестер) ламається годинник – перестає рухатись хвилинна стрілка, і вона серед ночі приходить до Годинникаря  (Тарас  Нестер). Годинникар обурений, що Пані розбудила його, але розуміючи її відчай, каже їй, прийти вранці забрати годинника. Тим часом оживає Хвилина (Софія  Куцина) і до безтями  закохується  в Годинникаря.
     В цю таємничу ніч ожили Секунда (Анна Чернюк), Година (Вікторія  Загоруйко), Час (Наталя Сухоставська), Ілюзія (Ліда Загоруйко). Юні театрали Цикова перенесли усіх у таємничий світ романтичного кохання.
   Це казкове дійство  в осінній день зігріло любов’ю та радістю серця  і душі  усіх глядачів. Які б ми не були сильні, розумні – ми не владні над часом. Весело стрибає  секундна стрілка, за нею біжить хвилина,  спливає година за годиною… А в нас є тільки мить, щоб кохати, любити, творити добро ближнім і просто жити..
 Ірина Нестер, директор Народного дому

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ