четвер, 27 грудня 2018 р.


За процесуального керівництва Буського відділу Радехівської місцевої прокуратури забезпечено швидке розкриття кримінального правопорушення та притягнення особи до відповідальності.

    25 грудня 2018 року 47 річний житель смт. Красне Буського району разом з невстановленими особами під час вчинення хуліганських дій що мали місце в електропоїзді із сполученням Львів – Здолбунів, в момент коли він зупинився на ст. Красне вчинив опір працівникам Буського ВП Кам’янка-Бузького ВП ГУ НП у Львівській області в ході якого наніс одній з працівниць поліції тілесні ушкодження.  
   За даним фактом СВ Буського ВП Кам’янка-Бузького ВП ГУ НП у Львівській області відкрито кримінальне провадження.
   Завдяки злагодженим діям правоохоронців зловмисника затримано на місці події в порядку ст.208 КПКМ України та 26.12.2018 останньому обґрунтовано повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 342 КК України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) та ч.2 ст.345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).
   Цього ж дня місцевою прокуратурою погоджено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
   За вчинення вказаного злочину зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.
Роман Левицький, заступник керівника Радехівської місцевої прокуратури молодний радник юстиції

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ