середу, 6 лютого 2019 р.


«Ляшкобус» мандрує країною та допомагає українцям вирішувати проблеми. Транспорт «народного Президента» вже побував сьогодні на Бущині.

   Брендований автобус Радикальної партії Олега Ляшка, який в народі прозвали «ляшкобус» побував у місті Буську, селищі Красне, Ожидові та Олеську. 
  Усі охочі могли здійснити посадку в «ляшкобус» та проїхатися містом спілкуючись з представниками партії. Мешканці району поділились наболілими проблемами сіл, власними життєвими ситуаціями та висловили своє ставлення до сьогоднішньої медицини. 

 Завітали представники партії до Буської районної лікарні. Персонал негативно відгукується про, так звану, медичну реформу, але на камеру бояться відкрито про це заявляти.
  Команда #ляшкобус сьогодні поспілкувалась про програму "Доступні ліки" з головним лікарем Буської центральної районної лікарні Євгеном Романюком.
   Виявляється, він не знав, що саме за наполяганням фракції Радикальної партії та особисто Олега Ляшка в програмі "Доступні ліки" на 2019 рік передбачено 1 мільярд на лікування онкохворих.
   А ось Галина Іванівна з міста Буськ на власному досвіді відчула корумпованість медичної системи. Проста пенсіонерка звернулась до лікарні зі страшними опіками по всьому тілу, але замість допомоги вона отримала "прохання" про фінансову допомогу лікарям. Галина Іванівна витратила на своє відновлення близько 6 тисяч доларів, які її чоловік тяжкою працею заробляв роками.
  "Я вірю йому, я знаю що перемога за ним! Я не хочу більше хабарів!" - каже Галина Іванівна про Олега Ляшка.
  Вчителі села Ожидів на запитання щодо відсторонення Уляни Супрун відповіли, що цілком підтримують її усунення від посадових обов'язків.
  Дорогою автобус безкоштовно підвозив людей, адже лідер Радикальної партії Олег Ляшко розуміє наскільки тяжко фінансово зараз в Україні кудись добратися.
Прес-служба РПЛ

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ