середу, 20 березня 2019 р.


У вівторок, 19 березня, голова райдержадміністрації Петро Мороз провів робочу нараду з керівниками/представниками національної поліції, прокуратури, державної служби з надзвичайних ситуацій, цеху електрозв’язку щодо забезпечення належного проведення в районі виборів Президента України.

   Під час наради очільник району повідомив, що в Буському районі створено 62 виборчі дільниці. З них: 61 звичайна (нумерація дільниць № 460087 - 460147) та 1 спеціальна у Буській центральній районній лікарні (№460148 ), в т.ч. 6 великих виборчих дільниць, 20 середніх і 36 малих. Дільничні виборчі комісії звичайних та спеціальної виборчих дільниць приступили до роботи та провели перші засідання. 
   Вчора, 19 березня, ДВК отримали попередній список виборців та запрошення на голосування. Окрім цього, Петро Мороз зазначив, що райдержадміністрацією розроблено розпорядження «Про робочу групу з підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року» із врахуванням розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 18 березня 2019 року № 197/0/5-19 «Про робочу групу з підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року» з метою забезпечення дотримання конституційних виборчих прав громадян, здійснення необхідних і своєчасних заходів з підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, оперативного вирішення питань у межах повноважень, визначених чинним законодавством, керуючись статтями 2,6, 25, 35, 39, 41, Закону України «Про місцеві державні адміністрації».
   В межах наради Петро Мороз дав ряд доручень керівникам щодо:
- забезпечення функціонування мережі передач даних автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи «Державний реєстр виборців» та стабільним, високошвидкісним зв’язком у цій системі, забезпечення у повному обсязі потреб в наданні послуг зв’язку територіальних і дільничних виборчих комісій;
- забезпечення безперебійного електропостачання приміщень територіальних і дільничних виборчих комісій та приміщення відділу ведення Державного реєстру виборців;
- забезпечення охорони громадського порядку і безпеки громадян під час підготовки та проведення виборів, охорони виборчих бюлетенів, іншої виборчої документації та приміщень, що надаються виборчим комісіям, супроводу при транспортуванні виборчих бюлетенів, інших виборчих документів тощо.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ