четвер, 25 липня 2019 р.

Сьогодні вночі на ОВК у м. Броди №119 було підписано офіційний протокол з результатами парламентських виборів. Про це народний депутат України Михайло Бондар повідомив в себе на сторінці Facebook.

  Нагадаємо, що підрахунок голосів на 119 окрузі постійно затягувався у порівнянні з рештою виборчих дільниць на Львівщині.
   «Дякую всім хто був поруч у передвиборчій боротьбі та допомагав відстояти перемогу, справедливість і правду. Команда помічників, друзів, побратимів, соратників – ви найкращі!
   Дякую виборцям, які довірили мені ще раз представляти інтереси громад 119 виборчого округу в Парламенті.  Дякую членам всіх виборчих дільниць, спостерігачам, членам ОВК, за професійну, чесну роботу та витримку. Дякую кожному хто вболівав і бажав мені перемоги. Ця підтримка була відчутна і додавала сил.
  В процесі виборів не було зафіксовано жодного порушення ні передвиборчої агітації, ні ходу голосувань на дільницях, ні ходу підрахунку голосів.
  Це свідчить, що вибори відбулися чесно, демократично і прозоро.
  Працюємо далі.. роботи багато.
  Не повернемо зі шляху до ЄС та НАТО, за який віддала життя Небесна Сотня та наші новітні Герої на війні з окупантом. Будемо гідними їхньої пам’яті.
  Так, справжня боротьба ще попереду. Треба захистити мову, віру, армію!! Треба зберегти Україну!
  Я вірний Україні та виборцям!», - написав у Facebook Михайло Бондар.
  Нагадаємо, перемогу отримав кандидат від політичної партії «Європейська Солідарність» Михайло Бондар. За Бондара проголосувало 12 790 осіб. На другому місці кандидат-висуванець від політичної партії «Слуга народу» Орест Кавецький, за якого вовелиявилося 12 650 осіб. Різниця між кандидатами – 140 голосів виборців.
   Впродовж усього часу приймання протоколів від дільничних виборчих комісій в ОВК №119 і внесення інформації у систему «Вибори», між двома кандидатами йшла запекла боротьба. Кожен по черзі обіймав то перше, то друге з мінімальним відривом. Разом з тим відбувалась низка подій, а саме, 24 липня на сторінці у соціальній мережі Кавецький був опублікований допис, що кандидати у народні депутати по 119 виборчому окрузі Орест Кавецький, Олег Шиба, Сергій Івах, Віталій Кравчук, Микола Іщук вимагають перерахунку голосів виборців.
   За інформацією ОПОРИ  у заявах, які подали кандидати у народні депутати Віталій Кравчук та Андрій Андрущенко, просять перерахувати результати на 248 дільницях. У документах вказано, що ними «встановлено невідповідність відомостей у протоколах з мокрими печатками  та у відомостях, які  викладені та оголошені під час підрахунку голосів в ОВК». Однак, жодних конкретних фактів чи додатків до заяви, які можуть підтвердити ці факти кандидати не надали.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ