четвер, 18 липня 2019 р.

Мера Буська Ростислава Сліпця називають успішним господарником лелечого міста, який користується високою довірою людей. Як молодий політик він розуміє, що без оновлення сьогоднішньої влади, без приходу у державні структури креативних, ефективних та успішних менеджерів, подолати виклики сьогодення неможливо. Водночас наші громадяни потребують і захисту від необґрунтованих експериментів та політичного популізму. Цей баланс має забезпечити передовий досвід, фаховість і принципова патріотична позиція ефективної частини українського парламенту.

   Сьогодні в наш стрімкий час, коли обставини змінюються швидко, як ніколи, професіоналу необхідно володіти новими підходами до розуміння права, формування правової держави і громадянського суспільства. Кандидат в народні депутати по нашому 119 виборчому округу Ростислав Сліпець поділився власним баченням:
   - Розпочну з того, що я є членом ВО «Батьківщина», яка є активною і одностайна у своїх позиціях. Ми відстоюємо інтереси людей і громади, — розповідає Ростислав Сліпець. - Нова Верховна Рада повинна стати для українців локомотивом реформ та економічного зростання. Гарантом ключових демократичних засад. Бути надійним інструментом противаг. Тому я вважаю необхідним захистити реформи, які змінюють якість життя українців. Не дозволити будь-кому узурпувати владу в одних руках, через надання виключних повноважень. Ми повинні досягнути припинення війни на українських умовах, боротися за справедливий мир і за повернення окупованих українських територій. 
  В політичну діяльність пішов тому, що давно побачив, що потрібні зміни не лише на місцях, а й зверху. Щоб у нас розвивався бізнес так, як у європейських державах, насамперед треба провести законодавчі зміни та знищити корупцію. Щоб усі мали рівні та справедливі можливості для розвитку і заробітку, щоб люди не виїжджали у Європу. Ми можемо і створимо комфортну для українців Європу тут, на Батьківщині. 
  По життю я більше практик, ніж теоретик. Адже маю досвід у розвитку громади. Я двічі обраний голова Буської міської ради. За плечима – потрібний досвід та знання, які допомагають мені рухатись вперед та продовжувати розвивати своє місто. За останні десять років місто Буськ суттєво змінилось в кращу сторону: проведено капітальні ремонти вулиць, тротуарів, дорожньої ливневої каналізації на вулицях, споруджено пам'ятник молодому Тарасу Шевченку, проведено благоустрій територій, проведено поточні ремонти вулиць міста, залучено іноземні інвестиції для розвитку бізнесу, створено нові робочі місця, регулярно проводяться різні спортивні та культурні заходи тощо. Хочеться, щоб не лише Буськ розвивався, але й інші сусідні райони.
   На сьогодні в окрузі (Радехівський, Бродівський, Буський та частина Кам'янка-Бузької районів) потрібно проводити капітальний ремонт і будівництво доріг та інфраструктури до них, щоб на автошляхах було безпечно. Адже будуть хороші дороги — буде розвиватися підприємництво і у віддалених селах, зокрема, «зелений туризм», не кажучи вже про щоденний комфорт і безпеку людей. Проблем багато, але їх вирішувати потрібно системно, починаючи із законодавчого рівня та якісного виконання державою своїх функцій і зобов’язань перед народом. А я залишатимусь вірним своїм справам та своїм землякам, з чистим сумлінням, з вірою в людей! 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ