вівторок, 23 липня 2019 р.

За даними сайту ЦВК по опрацьовуванню протоколів з мокрою печаткою ОВК №119 від дільничних виборчих комісій Буського району (62 дільниці) лідером перегонів у загальнодержавному багатомандатному окрузі є партія «Слуга народу».

   Минулого тижня у Буську до візиту колишнього президента України Петра Порошенка готувались заздалегідь. Особливо варто відзначити працю керівниці штабу Порошенка у Буському районі Л.Стойко, яка на цей візит зігнала всіх членів виборчих комісії від партії і кандидата-мажоритарника. 
   Тепла зустріч Порошенка у Буську не пішла йому на користь.
   За підсумками виборчих перегонів у  Буському районі лідером стала партія «Слуга народу» (25,47%), друге місце – партія «Голос» із підтримкою 18,43%, партія «Європейська Солідарність» у районі зайняла лише третє місце із 16,21% підтримки, що порівняно з президентськими перегонами вдвічі менший результат. Очевидно у штабі Порошенка в районі цього разу попрацювали дуже слабо.
  А наразі члени комісії від «Європейської Солідарності» чекають обіцяних грошей від партії за роботу на виборах. Подейкують, що дехто за «масовку» на візиті Порошенка отримав за це гроші.
  Щодо кандидата-мажоритарника по виборчому округу №119, що включає Буський, Бродівський, Радехівський та частину Кам’янка-Бузького районів, то лідером по опрацьованих більше 98% протоколів є чинний народний депутат України Михайло Бондар. Впритул з ним йде кандидат від «Слуги народу» Орест Кавецький.
фото: Буське радіо

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ