пʼятниця, 5 липня 2019 р.


Зараз наша держава переживає нелегкі часи. Люди зневірені у владі, розчаровані у теперішньому, не вірять у краще майбутнє нашої держави та шукають кращої долі за кордоном. Проте Бог не забув про нас, Він хоче, аби ми боролися далі. Попереду у нас ще одні вибори і цього разу кожен з нас має зробити правильний вибір. Потрібно зважати на те, що не кожен кандидат достойний, аби потрапити у Верховну раду та відстоювати наші права разом з тим і сповідувати християнські цінності. Наша команда, молодих активістів підтримує працьовиту, чесну, людину, яка тримає своє слово та постійно удосконалюється – це Назарій Островський, громадський діяч, підприємець, будівельник, самовисуванець.

 Назарій зробив новий крок у житті, щоб показати на власному прикладі, що чесна політика можлива в Україні. Щоб стати кандидатом до Верховної ради по 119 виборчому округу Назарію потрібно було пережити чимало, адже ЦВК відмовилося приймати його документи на реєстрацію, проте як кажуть, все, що нас не вбиває робить нас сильнішими. І в результаті довгої боротьби, Верховний Суд України зобов'язав ЦВК зареєструвати Назарія Островського кандидатом у народні депутати по нашому округу. Це прояв незламності та бажання, нарешті, змінити систему і почати довгу дорогу змін. 
  Одним з перших пунктів у молодого кандидата - це є боротьба з алкоголізмом, наркоманією, ігроманією як явищем. Як і більшість молоді свого часу Назар шукав гідного життя за кордоном в США, проте у Бога був інший план на хлопця. То ж Назарій повернувся і вирішив будувати країну так, аби сучасна молодь мала місце для розвитку у рідній державі. Як приватний підприємець Назарій та його команда планують створити сприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу. А також, з власної практики навчити та показати громадянам, що в нашій державі бізнес може бути чесним, доступним та прибутковим. 
  Наступним етапом програми кандидата є максимальна та всебічна підтримка молоді, адже він переконаний, що молодих керівників держави треба готувати ще зі школи. Одним з основних пріоритетів Назарія в житті, є збереження сімей, заборона абортів, та відстоювання християнських цінностей в політиці! Жителі Бродів, Буську, Радехова, Кам’янка-Бузької варті кандидата, який би відстоював права та ідеї українців у Верховній раді, та змінював державний лад на благо людей.
 І. БІЛИК

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ