четвер, 12 вересня 2019 р.

Крісло голови Буської райдержадміністрації посяде один із майже 10 претендентів, що подали свої заявки через соціальний проект LIFT. Хто ці люди? Нам вдалось дізнатись їх прізвище.

   У серпні 2019 року в Україні стартував соціальний проєкт Lift, де українці можуть подаватись на посади в органах держвлади або пропонувати свої ідеї та продукти. У Львівській ОДА зазначають, що одним з ініціаторів проекту став Маркіян Мальський. На сайті розміщені відкриті вакансії на голів РДА та ОДА, заступників управлінь тощо. У вимогах до вакансії голови райдержадміністрації зазначено, що вона підходить професіоналам, сильним управлінцям і тим, хто готовий змінювати хід історії. Щодо компетенції кандидатів, то однією з вимог є базове знання законодавства, а також – відсутність страху перед телекамерами та запитаннями журналістів.
   З моменту старту проекту по Україні було подано тисячі резюме, які були націлені на сфери ІТ, юриспруденцію, освіту та керівництво вищої ланки.
   Як стало відомо журналістам «Буського медіа порталу» на посаду голови Буської РДА подались більше 10 претендентів. Деякі заявки були відхилені, через невідповідність вказаної інформації. 
    Отже, участь в конкурсі на посаду голови Буської РДА беруть:
КЕДА Михайло Валентинович, старший державний виконавець відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у місті Києві. Народився у Буську. Одружений. Має двох синів. У власності легковий автомобіль марки DAEWOO моделі LANOS 2005 року випуску.
КИЧУРЧАК Євген Михайлович, 1968 року народження, діючий керівник апарату райдержадміністрації. Народився в селищі Красне. Працював начальником управління ветеринарної медицини в Буському районі - головним державним інспектором ветеринарної медицини Буського району, згодом обіймав посаду заступника голови Буської РДА. Одружений. Має двох синів. 
ФУРДА Роман Ярославович, 1980 року народження, діючий заступник голови Буської районної ради, волонтер, учасник АТО, керівник Самооборони у Буському районі, спортсмен. Одружений. Виховує доньку. 
КАДИЛЯК Михайло Володимирович, 1984 року народження, провідний інженер з впровадження, ТзОВ "ВФ Україна". Зареєстроване місце проживання у смт.Красне. Виховує дві доньки та сина. У 2015 році був обраний депутатом Буської районної ради У жовтні 2018 року депутати Буської райради припинили достроково його повноваження депутата, обраного в багатомандатному  виборчому окрузі за виборчим списком Буської районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», у зв’язку з його особистою заявою про складення ним депутатських повноважень та увільнили його від обов’язків голови постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів, роботи з органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади. У приватних розмовах тодішнього часу Михайло Кадиляк пояснив, що такий крок пов’язаний з його роботою і ніякої політики тут не має.
РАК Степан Остапович, 1981 року народження, менеджер з постачання, ДП Буський лісгосп. Проживає у місті Буськ. Волонтер, учасник АТО. У 2015 році був обраний депутатом Львівської обласної ради від ВО «Батьківщина». Діючий керівник Буської районної організації політичної партії «ВО» Батьківщина». Одружений. Виховує доньку та сина.
САЙ Тетяна Петрівна, проживає у Буську. Має дві вищі освіти. Попередня посада в органах влади - начальник Буського районного управління юстиції та приватний адвокат. Стаж державної служби більше 20 років. У березні 2019 року увійшла у «ТОП 100 жінок Львівщини» в номінації «Державне управління» у Всеукраїнському рейтингу Успішних жінок України. Заміжня. Виховує сина.
ГАЄВСЬКИЙ Михайло Петрович, заступник директора по навчально-тренувальній роботі, Буська дитячо-юнацька спортивна школа. Проживає у місті Буськ. До 2018 року очолював районну  організацію ВО «Батьківщина». Працював заступником голови Буської районної ради та директором Буського міського комунального підприємства. Одружений. Виховує доньку.
КОВАЛЬ Олег Васильович, 1975 року народження, сільський голова Заводської сільської ради Буського району. Одружений. Виховує доньку та сина.
  Усі вказані претенденти вже пройшли відповідні тестування, у тому числі, на знання Законодавства України. Після оброблення інформації буде відома п'ятірка або трійка кандидатів для проходження наступного етапу конкурсу.
/Буський медіа портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ