вівторок, 3 вересня 2019 р.

30 серпня завершився конкурс прийому документів на зайняття вакантної посади керівника КНП «Буська центральна районна лікарня». Про претендентів та роботу комісії розповів голова комісії, заступник голови Буської районної ради Роман Фурда:

   - Комісія буде відбуватись у тому самому складі, як і попередня.  Умови обрання кандидата на вакантну посаду залишаються тими самими, що й минулого разу. Я маю глибоку надію, що цього разу буде присутній повний склад комісії, ніж минулого разу. Перше засідання призначене на четвер, 5 вересня, о 9.30 год. В цей день будемо визначатись, чи будемо проводити засідання в один день (по постанові розбито на два дня: розгляд документів і  співбесіда з кандидатом, голосування). Минулого разу ми прийняли процедурне рішення про один день. Цього разу теж будемо визначатись, залежно від того, чи будуть члени комісії на першому засіданні, можливо буде варіант, що доведеться перенести засідання, оскільки з поважних причин можуть бути відсутні члени комісії. На конкурс свої документи подали двоє претендентів, що й минулого разу – це ексголова Буської районної ради Володимир Замроз та діючий керівник Буської ЦРЛ Євген Романюк.
  Нагадаємо, минулого разу члени комісії не змогли обрати керівника Буської ЦРЛ. Варто відзначити, що вперше на території району засідання конкурсної комісії транслювалось он-лайн на сторінках Буського порталу в соціальній мережі Facebook, де кожен мав можливість стежити за перебігом роботи комісії.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ