четвер, 26 вересня 2019 р.


23 вересня завершився оголошений втретє конкурс прийому документів на зайняття вакантної посади керівника КНП «Буська центральна районна лікарня».

   Спочатку на конкурс подались три претенденти – діючий керівник Буської ЦРЛ Євген Романюк, ексголова Буської районної ради Володимир Замроз та юрист Буської районної ради Роман Ковальчук.
   Однак, за десять хвилин до початку засідання конкурсної комісії один із кандидатів, а саме – Євген Романюк, відкликав знову свої документи для участі, без пояснення причин. Нагадаємо, це вже вдруге потенційний учасник спочатку подається на конкурс, а згодом свої документи забирає для участі. Деякі члени комісії вважають, що так робиться спеціально, щоб заблокувати роботу комісії. Якщо минулих разів на конкурс йшли два претендента й один із них знімав свою участь, то конкурс вважався, що не відбувся. Цього разу члени комісії вибиратимуть вже між двома претендентами, що залишились.
   Сьогодні на підготовчому засіданні присутні члени комісії відтермінували дату засідання з відбору кандидата на посаду керівника Буської ЦРЛ. Таке рішення було прийнято через відсутність декількох  членів комісії через поважні причини. Ймовірно, що керівника Буської ЦРЛ оберуть орієнтовно 7-10 жовтня.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ