пʼятницю, 15 листопада 2019 р.

Сьогодні, 15 листопада, на пленарному засіданні виконкому Львівської міської ради було ухвалено рішення щодо виділення коштів Буській міській раді для відшкодування витрат на вивезення ТПВ.

  Виконком погодив перерахувати 516 тисяч гривень Буській міській раді на території якої розташований полігон/звалище захоронення твердих побутових відходів, які утворюються у Львові.
  Зауважимо, що з ними попередньо було підписано Меморандуми про співпрацю.
   Контроль за виконанням рішення покладено на заступника міського голови з питань безпеки міста.
  Нагадаємо, що 20 червня цього року на сесії ЛМР було підтримано рішення, щодо затвердження Програми відшкодування додаткових витрат на вивезення твердих побутових відходів.
  Ця Програма передбачає відшкодування додаткових витрат суб’єктам господарювання, які надають послуги на території міста Львова із вивезення побутових відходів. Адже, у зв’язку із закриттям полігону «Збиранка», виникла необхідність перевозити відходи на більші відстані, як в межах області, так і в інші області. Тому у перевізників виникають додаткові витрати, які необхідно компенсувати, щоб не зірвати роботу перевізників з вивезення відходів.
  Щодо фінансування, то ця Програма передбачає, як і було визначено на початку року, 300 млн грн на рік, тобто по 25 млн грн на кожен місяць для компенсації перевізникам додаткових витрат на вивезення ТПВ. Досі цю роботу проводила обласна адміністрація, а з 1 липня міська рада перейняла ці повноваження на себе.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ