суботу, 30 листопада 2019 р.

«За Україну, за її волю, за честь і славу, за народ!» – декоративно-тематична композиція, виконана у техніці витинанки, посіла почесне І місце на ХХ Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі мистецтв «Сурми звитяги» у номінації «Живописна, графічна, декоративно-тематична композиція».

  Її автор – Сухоставська Наталя, вихованка Олеського Будинку дитячої та юнацької творчості, під керівництвом свого наставника Турченяк О.В. зуміла не лише розкрити тему, а й проявила оригінальність творчого задуму та професійність виконання. Нагородою за творчу працю  став диплом лауреата  І ступеня ХХ Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги», який Наталя отримала під час церемонії урочистого нагородження у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької.
  Нагадаємо, наприкінці березня 2018 року керівництво району відвідало Олеську ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Світлана Кольба) з метою вивчення можливості розміщення у цьому навчальному закладі будинку дитячої та юнацької творчості (Олеського БДЮТ).
  Зазначимо, що орендовані в Олеського профтехліцею приміщення, де розташований Олеський БДЮТ, не відповідають вимогам і непридатні для гурткової роботи, тому заняття на сьогодні проводяться на базах Олеської ЗОШ І-ІІІ ступенів і Йосипівської ЗОШ І ст.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ