вівторок, 17 грудня 2019 р.


Перебуваючи на посаді завідувача господарством інфекційного відділення КНП «Буська ЦРЛ», будучи матеріально відповідальною особою, за збереження ввірених йому лікарнею матеріальних цінностей, а саме лісових насаджень, що росли в здовж огорожі інфекційного відділення КНП «Буська ЦРЛ», за адресою: село Ріпнів, вул. Зелена, 12, у серпні 2018 року, умисно, без відома власника, надав дозвіл ФОП на зрізання та вивезення за рахунок ліквідної деревини 14 стовбурів аварійних дерев породи «ясен», чим заподіяв КНП «Буська ЦРЛ» матеріальних збитків на суму 1280 (одна тисяча двісті вісімдесят) гривень 53 копійки.

  Про це стало відомо із вироку суді Буського районну суду від 5 грудня 2019 року, що опубліковано у Єдиному державному реєстрі судових рішень.
  Згідно документу відомо, що 11 листопада 2019 року представник потерпілого та юрисконсульт Комунального некомерційного підприємства Буської районної ради «Буська центральна районна лікарня», уклали угоду про примирення.
  За умовами даної угоди потерпілий та підозрюваний дійшли згоди щодо формулювання підозри, всіх істотних для даного кримінального провадження обставин та правової кваліфікації дій обвинуваченого, підозрюваний в повному обсязі сформульованої підозри беззастережно визнав свою винуватість у вчиненому кримінальному правопорушенні і зобов`язується беззастережно визнати обвинувачення в повному обсязі підозри у судовому провадженні.
Суд прийняв до уваги угоду про примирення та призначив винному покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ