четвер, 19 грудня 2019 р.

Працівники відділу культури Буської РДА завітали у Йосипівське хоспісне відділення, де проживають люди похилого віку без родинної підтримки, щоб подарувати стареньким справжнє зимове свято.

   У народі вважають, що Святий Миколай піклується про мандрівників, водіїв, туристів, воїнів. Також святий допомагає у скруті, боронить від стихійного лиха. Крім того, саме Миколай – покровитель дітей, молоді і завжди опікується їх життям та навчанням, допомагає обездоленим.
 Саме по цій причині працівники відділу культури та туризму Буської РДА завітали до людей похилого віку не тільки з піснями та театралізованою постановкою, але й з подаруночками. Для цього працівники галузі культури закупили солодощі, ящик вафлів передала Буська музична школа, а наші хлопці-побратими –  печиво з родзинками. 
   Сьогодні у закладі живуть 33 людей похилого віку. Хоча, радше доживають. Їм бракує спілкування, турботи та людського тепла. Тому допомога людям похилого віку полягає не тільки у матеріальній, але й у моральній підтримці. Просте щире спілкування, терпіння, співпереживання для них дуже важливо. 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ