пʼятницю, 20 грудня 2019 р.

Ренген-апарат упакований доставлений до райлікарні
Комунальний некомерційний заклад «Буська центральна районна лікарня» отримав сучасний рентгенологічне обладнання корейського виробництва ЕcoView 9 Plus.

   Для встановлення обладнання у лікарні було підготовлено приміщення рентген-лабораторії, максимально адаптовані умови згідно технічних характеристик апарата, який рекомендувався постачальником. Отримання нового рентгенологічного апарата було дуже важливим для населення всього району. 
   Вартість обладнання склав 2 млн 792 тис грн. Кошти на його придбання вдалось зібрати із 11 сільських рад району та благодійних організацій. Зокрема, Буська міська рада виділила 200 тисяч гривень, Красненська селищна рада – 150 тисяч, Ожидівська, Милятиська по 70 тисяч, Андріївська, Соколянська по 50 тисяч, Кутівська, Утішківська, Боложинівська, Балучинська по 40 тисяч та Куткірська, Задвір'янська сільські ради по 30 тисяч гривень. З районного бюджету було виділено майже один мільйонів гривень та ще один мільйон було отримано від Національної служби здоров'я України.
   Відтепер наявність рентгенологічного апарату в районній лікарні надасть можливість своєчасного виявленню великої кількості захворювань, а також локалізації різноманітних травм, що сприятиме своєчасному та ефективному лікуванню пацієнтів. 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ