четвер, 26 грудня 2019 р.


Кожний тато і мама хочуть бачити в своїх дітях здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнуть, щоб вони росли здоровими, розумними та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Саме з цією нагоди сьогодні на базі Буської ЗОШ №2, за підтримки міського голови Буська Ростислава Сліпця, відбулися традиційні змагання «Веселі старти» серед учнів 5-х класів шкіл міста.

 Атмосфера радості, азарту, спортивного духу панувала на змагах. Учні  із задоволенням взяли участь у 7 спортивних естафетах, змаганнях, іграх, музично-спортивних композиціях. Від імені міського голови побажав учням вдалих результатів заступник міського голови Володимир Зеленюх.
  Змагання проходили у дружній та теплій атмосфері під гучну підтримку вболівальників. А найголовніше, цей день запам’ятався усім святковим радісним настроєм, спортивним запалом та позитивними емоціями. 
  За результатами змагань перше місце здобули учні ЗОШ №2, друге місце – ЗОШ №1, а третє – гімназія. Переможці та призери змагань були нагороджені спеціальними кубками, медалями, грамотами, а також смачними тортами від міського голови.
Фото: Назар Михайлюк

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ