четвер, 26 грудня 2019 р.


25 грудня, близько 08:30, у с. Купче Буського району під час гасіння пожежі у приватному будинку виявлено тіло власниці будинку 1937 року народження. 

  До Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Купче Буського району. Пожежа виникла в цегляному житловому будинку, критому шифером, розміром 9×10 м. До місця події негайно виїхали рятувальники 14-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Буськ та 44-го державного пожежно-рятувального поста сел. Олесько. На момент прибуття рятувальників до місця виклику, з вікон будинку вибивався густий чорний дим. Не гаючи жодної хвилини вогнеборці приступили до проведення робіт з ліквідації загорання. Під час проведення розвідки, в одній з житлових кімнат, на ліжку було виявлено тіло загиблої жінки. Нею виявилась власниця будинку - жінка 1937 року народження. О 08:40 вогнеборці локалізували пожежу, та о 08:50 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м., пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м., та перекриття на площі 20 кв.м.
  До ліквідації пожежі залучили 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.
  Обставини та причини виникнення пожежі встановлюються.
  За даними поліції, відкрито кримінальне провадження, попередньо встановлено, що причиною займання стало замикання електропроводки.
  У Буське відділення поліції 25 грудня надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку, розташованому в одному із сіл району.
  На місці події працювала слідчо-оперативна група. Після локалізації пожежі правоохоронці виявили тіло 82-річної власниці будинку без ознак життя.
  За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України.   Тіло загиблої скеровано в морг, проводиться досудове розслідування.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ