четвер, 17 грудня 2015 р.

«Учитися жити по закону, поважати закон і виконувати його, 
людина повинна з малих літ, з сім'ї, дитячого садка, школи». 
   Рибінський Є.М


     Традиційно в Кізлівській школі відзначається «Всеукраїнський тиждень права», який проходив з 7 по 12 грудня 2015 р. Знання права розкриває можливості доцільного і розумного використання правових цінностей для реалізації власних інтересів, задоволення потреб, що виникають у повсякденному житті людини. Заходи Тижня спрямовані на поглиблення знань дітей про їх обов’язки, права.

    У понеділок була проведена урочиста лінійка «Свої права ти добре знай – їх шануй і поважай», на якій вчитель правознавства, Дяків О.Б., ознайомила з планом проведення тижня, розповіла разом з учнями про основні правові зобов’язання учнів та роздала буклети управління юстиції «Захист прав і свобод людини і громадянина органами конституційної юрисдикції».
     У ході Тижня правових знань було проведено правовий ринг “Його величність — Закон”, годину правової абетки “Подорож країнами Закону і Права”, підготовлено буклет “Права свої виконуй і вивчай, та про обов'язки ти завжди пам'ятай!”, учні малювали малюнки “Дружимо з правом, право дружить з нами”.
   Змістовно і насичено пройшов «Тиждень права» у нашій школі. Головний висновок, який зробили діти під час тижня права,- це те, що правові знання потрібні всім і завжди. І завдання кожного - дотримуватися своїх прав і обов’язків, не порушуючи прав і законних інтересів оточуючих людей. Тож, будьмо гідними громадянами своєї країни!
Щоб наша Батьківщина процвітала,
І нашим людям стало краще жити,
Пора виконувать обов’язки настала
І Україні правдою служити.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ