пʼятниця, 15 січня 2016 р.

Голова районної ради Богдан Глова, його заступник Роман Фурда та депутат Буської міської ради Едуард Слівінський у п'ятницю, 15 січня, завітали у дитячий будинок «Добре серце», що у селі Новий Милятин, де виховуються діти-сироти, діти, позбавлених батьківського піклування та діти з малозабезпечених родин. Зустрів делегацію новий директор сиротинця, депутат райради Володимир Пристач.


    Як заведено, в гості з пустими руками не ходять. Тому для вихованців дитячого будинку «Добре серце» голова Буської районної ради Богдан Глова за сприяння Богдана Козака закупив свіжі фрукти, адже вони багаті на джерело вітамінів, їх потрібно зимою їсти найбільше. Депутат Буської міської ради Едуард Слівінський від себе та громадського активіста Євгена Солтиса передав сиротинцю кольоровий принтер, який стане у пригоді вчителям та учням, що допоможе більш якісніше підготуватися до уроків.

     За круглим столом нового директора гості обговорили існуючі проблеми сиротинця та окреслили плани щодо можливості покращення стану приміщення. 
   У ході візиту для гостей показали кімнати вихованців, де вони живуть, та капітально відремонтовані душові. Гості були приємно вражені чистотою, охайністю і затишком зон відпочинку вихованців. Звісно, все залежить від керівника, і тієї мети, яку він перед собою ставить. А у планах нового директора – завершення ремонту трьох кімнат, у яких розселять вихованців, та будівництво спортивного майданчику на подвір’ї сиротинця.
Роман МАТВІЮК, фото автора
/Буський медіа-портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ