вівторок, 1 березня 2016 р.

Відповідно до рішення 3 сесії VII скликання Буської районної ради №31 від 18 лютого 2016 року Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту та реабілітації інвалідів Буського району на 2015-2019 роки затвердженої рішенням Буської районної ради №544 від 22.01.2015 року, з 01.03.2016 року надання пільг на житлово-комунальні послуги припиняється наступним категоріям пільговиків:

- сім’ям, у яких зареєстровані та проживають два і більше інвалідів І групи, двоє і більше дітей-інвалідів;
- сім’ям, у яких зареєстровані та проживають два і більше інвалідів І та ІІ групи, ІІ та ІІ групи;
- сім’ям, у яких зареєстровані та проживають два і більше інвалідів І та ІІІ групи, ІІ та ІІІ групи та два і більше інвалідів ІІІ групи;
- одиноким інвалідам І групи;
- інвалідам по зору І та ІІ групи.
УВАГА!
    Таким категоріям пільговиків, сім’ям, у яких проживає два і більше інвалідів І групи, двоє і більше дітей-інвалідів, інваліди по зору І групи, а також одиноким інвалідам І групи пропонуємо замість пільг звернутися для призначення субсидій до управління соціального захисту населення Буської РДА. При призначенні житлової субсидії, за рахунок коштів районного бюджету сплачуватиметься визначена обов’язкова частка сплати за спожиті послуги в межах соціальних норм, установлених Кабінетом Міністрів України.
   Вважати таким, що втратило чинність, рішення Буської районної ради №14 від 25.12.2015 року.
  Ті категорії пільговиків, які самостійно не спроможні подати заяву і декларацію до управління соціального захисту населення, можуть подати їх через органи місцевого самоврядування або соціальних працівників.
 Василь СТЕЦИК, керівник управління 
соціального захисту населення Буської РДА

1 коментар:

  1. Немає слів, завдяки депутатам нашої місцевої ради, які повинні дбати про наших людей. Вони думають як позбавити пільг інвалідів. І ЗА ЩО ГИНУТЬ МОЛОДІ ХЛОПЦІ НА ПЕРЕДОВІЙ!!!

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ