вівторок, 7 червня 2016 р.

У Буському районі можливі страйки через львівське сміття. Про це на сесійному засіданні заявив депутат Львівської обласної ради Богдан Гагалюк.
 Він повідомив про те, що Буська міська рада прийняла рішення про можливість завезення у межах 5 машин зі сміттям в добу.
«Є інформація, що вона є значно більшою і мешканці прилеглих сіл готові до протестних акцій», – повідомив він.
  У коментарі «Буському порталу» міський голова Буська Ростислав Сліпець підтвердив інформацію, що 3 червня виконавчий комітет міської ради прийняв відповідне рішення  про можливість завезення у межах 5 машин зі сміттям в добу до 17 червня. Наразі за кілька днів прийнято 15 машин з розрахунком три машини на добу. Сміття привозять не приватні компанії, а комунальне підприємство Львова. 
  За словами Ростислава Сліпця, виконком міської ради уповноважив його контролювати об'єм привезеного сміття, якщо сміття вже буде достатньо, то довіз припиниться.
/Буський медіа портал/

2 коментарі:

  1. Цього слід було чекати (на жаль). Породили львівську ГОРУ у Жовківському районі, тепер будуть народжуватися львівські ГОРИ на інших прилеглих до міста територіях((. А якщо врахувати, що своїх ГІРОК у Буському районі більш ніж достатньо, то вимальовується дуже сумна картина... Прочитала публікацію і відразу виникли питання до пана Ростислава Сліпця - як, пане мер, будете контролювати об'єм привезеного сміття? де буде КПП (контрольно-пропускний пункт) - у міськраді, у Вас вдома чи деінде? І що означає "якщо сміття вже буде достатньо, то довіз припиниться"? За якими критеріями буде визначатися, що сміття ДОСТАТНЬО??? Ми вже навели порядок зі своїм сміттям і можемо приймати чуже? Ну і за логікою, останнє запитання - міськраді щось ПООБІЦЯЛИ за згоду приймати сміття і ми про це не знаємо? То розкажіть...

    ВідповістиВидалити
  2. Голови Гумниської та Боложинівської сільських рад Дацків та Кравець, які є членами партії ВО "Батьківщина". Це Вам подарок від Вашого однопартійця і до слова не останньої людини в партії Батьківщина Ростислава Сліпця. Думайте з вибором партії!

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ