вівторок, 7 червня 2016 р.

 У неділю, 5 червня драматичний гурток, який діє при Красненському Народному домі продемонстрував на суд глядачів виставу Оскара Уайльда «Зоряний хлопчик».

  «Зоряний хлопчик» Оскара Уайльда – це історія про безцінний дар любові, співчуття та милосердя. Його легко втратити, без нього життя, навіть сповнене зовнішньої краси і людського захоплення, стає потворним та порожнім. Хоча, щоб зрозуміти це й повернути втрачений дар, часто доводиться пройти дорогою страждань і випробувань.
   Казка-притча має глибоко філософський зміст, порушує важливі проблеми, про які ми, дорослі, часто забуваємо у вирі повсякденних клопотів та проблем буденності. Прем’єра від драмгуртка Красненського народного дому – не лише захоплива історія, інтерпретована та підготована для дітей, але й привід задуматися над швидкоплинністю часу і зрозуміти чи згадати, що насправді є важливим у нашому житті. 
    У виставі взяли участь: Богдан Владика (лісоруб), Мар’ян Круп’як (Зоряний хлопчик), Анна Кравчук (дівчинка), Павло Кравчук (брат), Вікторія Іваничко (принцеса), Наталія Гром’як (тітка), Анастасія Думич (слуга), Вікторія Малиновська (мати).
   Над постановкою твору одного з найвитонченіших письменників Британії працювала художній керівник драматичного гуртка Марія Глова. Ведучим і звукооператором був Ярослав Глова.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ