середу, 25 квітня 2018 р.

В рамках відзначення Міжнародного дня Землі учнями 7 класу 24 квітня було підготовлено та проведено інформаційну лінійку під керівництвом заступника президента школи, учня 11 класу, Годиша Івана, на якій наголосили: «Земля мільярди літ жила, а тепер поранена вся, в ранах. Людина підкоряє природу, вона створює все нові й нові хімікати, які знищують комах, тварин, отруюють воду. Вона вмивається кислотними дощами, нові технології роздирають її тіло...». 

Також учні переглянули відеоролик на тему «Земля – наш спільний дім» та «Крик планети» на якому мали змогу зрозуміти, що може загрожувати нам, жителям, якщо не дотримуватися елементарних правил. Протягом дня спільно з 10 класом озеленили куточок Народного дому (директор М.Атаманчук) та прилеглу територію школи (директор Малиновська М.А.) посадивши кущі акацій. Після спільної праці директор школи подякувала всім за активну участь у відзначені Міжнародного дня Землі.
  ХХІ століття. Яким воно буде для нас, жителів планети Земля? Це залежить від нас із вами. Настав час керуватись у всіх своїх вчинках правилами екологічного гуманізму. Основна його ідея – ми з вами – лише частка природи, Космосу, законами і правилами якого ми повинні керуватись у повсякденному житті. Не владарювати над природою, а співпрацювати з нею, бути не царем природи, а її невід’ємною часткою.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ