понеділок, 23 квітня 2018 р.

Мешканці Топорівської сільської ради вкотре упродовж 15 років мають підставу серйозно хвилюватись, адже обіцянка головного лікаря Буської ЦРЛ пана Романюка призначити в Топорівську амбулаторію випускника Львівського медуніверситету Ореста Рочка закінчилась...нічим!

  Рочка Ореста, нашого земляка, уродженця села Чаниж, наперекір усім практично заставили йти працювати у Соколівку. А що чекає нас? Подейкують, що нас лікуватиме лікар-інкогніто, яка 13 років, – ні не працює, а... рахується на посаді лікаря Топорівської амбулаторії. Так виглядає «справедливість і законість по-надбужанськи»... 
                                      Андрій Лепех, мешканець села Гута

   Нагадаємо, 27 березня 2016 року на сайті Буського медіа порталу вийшла публікація «Громада Топорова просить призначити їм лікаря», де був опублікований відкритий лист-звернення жителів села Топорів до очільника Буської РДА пана Мороза і головного лікаря Буської ЦРЛ пана Романюка.

13 коментарів:

  1. Кажуть інкогніто працює в нас аж 5 років.Та одна біда , жодна людина в очі не бачила лікаря не лише остані 5 років , а цілих 13!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. А хто людей згормує?Шо голова.Він як страус запхає голову в пісок і розведе руками - чого все мусить робити він!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Ситуація нагадує СССР і одночасно скорумповану схему. Нашого земляка кидають працювати далеко від дому, а невідому нам мед-персону аж з Городка засилають зцілювати наші тіла. А чи не потрібно просидівши в декретній відпустці 5 років проходити перенавчання?? А пані Іванченко 16 квітня вийшла з відпустки і зразу готова в "бій". Получається що наша медицина за 5 років стоїть на місці... ой темні справи, жаль що нитки то білі.... а то було би і все надалі темно.

    ВідповістиВидалити
  4. Пора "чорного кота" виганяти з темної кімнати....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. От тільки цікаво чи почує людей пан Романюк? Чи там уже все проплачено і рішення прийнняте , а бажаня людей не показник.

      Видалити
  5. Скільки можна брехати?Таке велике село і не має лікаря ! А з боку місцевої влади жодних рухів!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А що голова піде нужду справляти проти вітру ? У нього дочка медик!!

      Видалити
  6. Бо топорівці дуже терплячі і толерантні

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Але куди ця толерантність приведе??? Якщо не згортуємося зараз , то іншого шансу доля можн іине дати.

      Видалити
  7. Голова якби міг, то й туди свою дочку посадмв би, але не та освіта. А тут він людям нічим не допоможе, бо йому немає вигоди - нічого не заробе

    ВідповістиВидалити
  8. Шо правда , то правда!!!!Без вигоди і пальцем не поворохне!

    ВідповістиВидалити
  9. Та які Топорівці терплячі і толерантні? Просто кожному з них на все наплювати. Немає ніякої згуртованості. А хто в тому винен - всі знають - починаючи від ворожнечі, яку посіяв голова.

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ