неділю, 6 травня 2018 р.

З дитинства у кожного з нас є улюблена книга. Казки у наймолодших, пригодницькі романи у наймрійливіших, фантастичні повісті у найкреативніших, розповіді про звірів у найдобріших, наукові трактати у найрозумніших. Любов до читання нам прививають змалечку батьки, а згодом зацікавлюють учителі.

   Свою любов до книг вдало продемонстрували учні 7-Б класу ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» на своєму святі «Сторінками улюблених книг», яке допомогла підготувати їх класний керівник Лебідь О.Р.
   Спочатку гості свята переглянули відео презентацію про пам’ятники найвідомішим літературним героям, які знаходяться в різних містах світу. Після цього розпочалася подорож у найрізноманітніші книжкові історії. Тут Султан, який слухав історії Шахерезади перед сном, Снігова Королева, що зачарувала Кая, Пеппі, яка вперше прийшла до школи, Том Сойер, який отримав від друзів іграшки за змогу пофарбувати паркан, Маленький Принц із прекрасною та вибагливою Трояндою, Шерлок Холмс з Доктором Ватсоном, які допомогли хлопчикові знайти втрачену оцінку.
  Проте, акторська майстерність семикласників – не єдиний їхній талант. Прикрашали свято танці та пісні. Спочатку «Східний», далі – «Альбатрос», потім «Світ дитинства». Одним словом – таланти.
   Цікавинкою свята став судовий процес над Вовком з байки Леоніда Глібова. Суддя, обвинувач, адвокат, свідки та самі винуватці слухання Вовк та Ягня перенесли всіх гостей свята до потічка, та змусили уявити себе присяжними на справжньому суді. 
   Кожен присутній ототожнив себе з улюбленим персонажем, а хто ще не обрав найцікавішу для себе книгу – мав з чого обрати. 
  Свято вийшло яскравим, цікавим, веселим та пізнавальним.
   У свою чергу класний керівник Ольга Лебідь, подякувала усім, хто допоміг підготувати це свято, а особливо батькам ,вчителю інформатики Гаврилюку В.В., вчителю музики Приставській О.П.,хореографу Журавській (Козак) Мар'яні за допомогу, а також окреме величезне спасибі Сторонянській І.І.за постановку східного танцю. 
Ірина ДУСАН, вчитель Красненської ЗОШ №1

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ