суботу, 5 травня 2018 р.

Вчорашнім рішенням депутатів Красненської селищної ради зацікавились правоохоронні органи.

  Депутати Красненської селищної ради проголосували за виділення земельної ділянки одному із депутатів рад. Даний інцидент відразу набрав розголосу у соцмережах. І як стало відомо сьогодні «Буському порталу» з власних джерел, депутатами вже зацікавились у прокуратурі.
   Вчора на сесії Красненської селищної ради більшість депутатів проголосували за віддачу у безкоштовну приватну власність земельну ділянку 1,4 га під ведення особистого селянського господарства одному із депутатів. На дану земельну ділянку також претендувала інша особа, однак саме кандидатура депутата Галятовського В. Я. була підтримана.
   Зокрема інші присутні депутати назвали це рішення незаконним. Дехто з депутатів висловився, що протягом кількох років мешканці селища та учасники АТО писали заяви про виділення землі для ОСГ, але її не було. А тепер дивним збігом земля з'явилась.
  Як пояснили у селищній раді, дану ділянка була виявлена працівниками селищної ради, коли їм стало відомо, що її самовільно захопили мешканець села Мармузовичі та використовував незаконно у власних цілях.
   Загалом за виділення депутату Галятовському В. Я. земельної ділянки 1,4 га проголосували: Білий Юрій, Гутовська Даниїла, Захаревич Оксана, Зеленюх Людмила, Михайлюк Марія, Павлик Юрій, Романовський Ярослав, Сергеєва Тетяна, Скарбек Володимир, Смага Богдан, Чучман Оксана, Чучман Микола, Шевчук Марія, Щерба Наталія.
   За виділення ділянки мешканці Красного Дідух Х. проголосували: Биков Андрій та Михайлюк Володимир. Решта депутатів висловились проти та утримались від голосування.
   У соцмережах пишуть, що дивним збігом вийшло те, що одразу дві кандидатури стали претендентами на цю земельну ділянку. Звідки стало їм відомо про ділянку, - можна лише здогадатись. Наразі це питання взято до уваги правоохоронними органами. Про хід розслідування будемо інформувати.

1 коментар:

  1. Ще б і топорівськими депутатами зац приймають рішення по вказівці голови.

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ