понеділок, 2 липня 2018 р.


Громада Буського району отримала кошти субвенції державного бюджету на об'єкти, що потребують ремонтних робіт чи закупівлю необхідного обладнання. Про це повідомив народний депутат Михайло Бондар з посиланням на розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 червня 2018 року №423-р.

  Отже, субвенція: 370 тис грн заміна віконних та дверних конструкцій Буської гімназії; 98 тис грн закупівля медичного обладнання для Буської ЦРЛ; 90 тис грн – закупівля комп’ютерів та оргтехніки для комп’ютерного класу Красненської ЗОШ I—III ст. № 2; 90 тис грн – закупівля спортивного інвентаря для Буської дитячо-юнацької спортивної школи; 150 тис грн – закупівля музичної апаратури та проектора для Буського районного Народного дому; 199 тис грнзакупівля музичних інструментів для Буської дитячої музичної школи; 40 тис грн – закупівля обладнання для комунального засобу масової інформації Редакції Буського районного радіомовлення з метою впровадження FМ-мовлення у районі; 1 млн 250 тис грн – реконструкція частини даху Народного дому с.Заводське.
  У свою чергу нардеп закликав громаду долучатись та контролювати якість виконання робіт та цільового використання коштів.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ