неділю, 5 серпня 2018 р.


Очевидно, після того, як ініціативні чоловіки в Красному показали, що влада у селищі бездіяльна і лише вміє кидати слова на вітер, селищного голову Красного це вкрай обурило, тому цього разу вирішив проявити власну ініціативу.

   Лише тиждень тому, декілька мешканців селища Красного власними зусиллями відремонтували багатостраждальний аварійний місток, на який було наплювати всім: від селищної до районної влади. 
   Таке не залишилось без уваги вельмишановного голову Красного, який вирішив на цей раз відреагувати на дописи мешканців у соціальних мережах. 
 Справа у тім, що після відремонтованого містка через річку Гологірка, мешканці селища попросили допомогти відремонтувати кладку по вулиці Бічна Симоненка. І тут...Ова! За ініціативу взявся сам ГОЛОВА.
  На вулиці навіть було розміщено оголошення такого змісту: «Запрошуємо на зустріч із селищним головою стосовно ремонту кладки по вул.Бічна Симоненка 17.00 неділя, 05 серпня 2018  рік, біля кладки по вулиці Бічна Симоненка. Прохання прийти мешканцям вулиці, особливо чоловікам (треба порадитись). Красненська селищна рада».
  Такого змісту оголошення із закликом зібратись та обговорити майбутній ремонт містка з  чоловіками, викликав у мешканців справжній сміх. 
  Якщо до ремонту аварійного містка голова проявляв байдужість (ініціативні чоловіки зібрались і відремонтували місток), то цього разу він вирішив проявити ініціативу і долучитись до ремонту КЛАДКИ. 
фото Володимир ТИПИЛО

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ