вівторок, 14 серпня 2018 р.


У селищі Олесько Буського району Львівської області своє підприємство планує будувати «Галсільліс». Про це розповів керівник Буського дочірнього лісогосподарського підприємства «Галсільліс» Ігор Гаркот.

   «В Олеську ми плануємо побудувати дерев’яні приміщення, оформлені під старовинний стиль. Там буде наш офіс, стоянка для службових автомобілів, теплиці і розсадники, в яких ми вирощуватимемо лісоматеріал для озеленення населених пунктів. Також ми зведемо піднавіси для зберігання рослин у горщиках, поставимо кілька верстатів, за допомогою яких можна буде робити горщики для висадки дерев. Ми не збираємось шкодити Олеському замку. Те, що поширює Тарас Возняк - брехня. Він у фотошопі «склепав» лячне зображення із нафтоперобним заводом перед Олеським замком», - уточнив Ігор Гаркот.
   Натомість голова Олеської селищної ради Анатолій Триндюк стверджує, що не знав про те, що ця ділянка перебуває у межах охоронної зони.
  «У нас немає даних про те, що земля, яку ми виділили комунальному підприємству є в охоронній зоні: жодних документів про це нам не давали.  Із Львівської галереї мистецтв до нас ніхто не звертався, хоча землю ми виділили ще у лютому. На громадські слухання з приводу будівництва цього підприємства із Галереї теж ніхто не прибув. Натомість, не сказавши ні слова, Возняк на всю Україну облив нашу громаду брудом. При тому, що цьому директору варто було б навести порядок у самому Олеському замку: туристи постійно скаржаться на відсутність інфраструктури», - заявив селищний голова Олеська.
  Нагадаємо, раніше генеральний директор Львівської національної галереї мистецтв ім. Б. Возницького Тарас Возняк заявив, що біля Олеського замку планують побудувати лісопильний завод. 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ